Coach Roos

Mijn naam is Roos Durenkamp. Mijn passie voor coaching van mensen is al 15 jaar geleden ontstaan. Destijds was ik coach van een voetbalelftal voor meiden. Gedurende de jaren heb ik mijn hobby als coach geprofessionaliseerd door een studie Psychologie aan de Universiteit, en een Coachopleiding af te ronden. Daarnaast heb ik me bij een aantal bedrijven en particulieren als coach verder kunnen ontwikkelen. Lees hier meer over mijn certificering en aantekening.

 

Sport en Beweging

Een fanatiek sporter ben ik altijd gebleven. Ik heb fanatiek gevoetbald en veel andere sporten eigen gemaakt. Als geoefend sporter weet ik wat sport en beweging kan betekenen voor een mens. Het maakt het hoofd vrijer en creatiever. Het gevoel komt meer aan de oppervlakte. Ik heb dit altijd als zeer waardevol ervaren tijdens studies en banen waarbij ik veelal gebruik maakte van mijn hoofd.

 

Uitdagingen

Met mijn bedrijf Duurzaamcoaching breng ik al mijn enthousiasme voor coaching naar buiten. Ik ben als coach betrokken, betrouwbaar, energiek en gedreven om het beste voor jou te bereiken. Ik ga uitdagingen niet uit de weg en kijk ontzettend uit naar jouw uitdagingen! Wil jij gecoacht worden op studie-, werk en/of privégebied, neem dan voor een kennismaking contact met mij op. Ik zie je bericht graag tegemoet.