Coachtraject

Kennismaking

Aan het coachtraject gaat een kennismakingsgesprek vooraf. Tijdens de kennismaking merken we of er een klik is en of ik iets voor jou kan betekenen. Na het kennismakingsgesprek volgt er, altijd in gezamenlijk overleg, een coachtraject op maat in de vorm van een gespreksverslag, een coachplan en een urenindicatie. In overleg kunnen we tussentijds het coachtraject wijzigen ten gunste van jouw coachdoel. Voor een kennismaking kan je contact met mij opnemen.

Coachsessies

De coachsessies bestaan uit gesprekken en bijpassende oefeningen. Het aantal sessies hangt af van jouw coachdoel en het daarbij behorende traject. Meestal bestaat een traject uit 5 tot 10 sessies van elk een uur.

Evaluatie

Na afronding van alle coachsessies, ronden we het traject af met een evaluatie. We kijken terug naar de behandeling en maken een overzichtelijk beeld van de toekomst.

Beschikbaarheid

De coachsessies kunnen zowel overdag als in de avond plaatsvinden. Om een eerste afspraak te maken in de vorm van een kennismaking, kan je contact met mij opnemen.

Locatie

Zowel in de stad als in de regio van Utrecht zijn er ruimtes waar ik coach. In overleg besluiten we welke locatie het best past. Ik ben hierin flexibel.