Werkwijze

Duurzaamcoaching heeft als doel om jou energiek in het leven te laten staan. Door middel van gesprekken en oefeningen werken we samen naar positieve veranderingen op werk-, studie- en privégebied. Door elke dag energie te krijgen van wat je doet, is het mogelijk energie te geven aan wat jij belangrijk vindt in het leven. Hierdoor raakt jouw energie nooit op en creër je balans.

 

Voor de korte en lange termijn

Duurzaamcoaching streeft naar positieve ontwikkelingen op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Mensen die ik coach krijgen nieuwe inzichten voor een heel leven.

 

Coaching en beweging

Tijdens het coachtraject komen we tot nieuwe inzichten met behulp van verschillende werkwijzen. We zullen veelal in gesprek gaan met elkaar. Daarnaast pas ik, in overleg met jou, sport- en bewegingsoefeningen toe aan het coachtraject.

Door bewegingsoefeningen toe te voegen aan het coachtraject, kom je sneller bij je gevoel. De oefeningen zorgen voor een sterkere koppeling tussen gedachten en gevoelens. Gedachten worden vervolgens vrijer en creatiever. Hierdoor komen we beter en sneller bij diepere verlangens, eigenschappen en talenten. En dit heeft effect op het behalen van positieve veranderingen in jouw leven. Lees hier meer over het coachtraject.

 

Intake

Aan een coachtraject gaat altijd een intake vooraf. Ben je geïnteresseerd en enthousiast, neem dan contact met me op. Je kan een mail sturen, bellen of het contactformulier invullen.